Autoværksted Randers

Diagnostisering og reparation af alle bilmærker på topmoderne autoværksted

Få mester i røret, et klart svar og en aftale, der bliver overholdt til en pris, der er bliver som aftalt. Det er sådan vi arbejder hos Øster Bjerregrav Auto – og har gjort det i mere end 35 år!

Autoværksted i Randers? Kør til Øster Bjerregrav Auto!

Alle bilejere har indimellem brug for at få bilen sendt på autoværksted – også i Randers. Her får du her nogle gode tips til, hvordan du finder det bedste autoværksted i Randers og omegn.

Når din bil skal på værksted, kan det godt være ret uoverskueligt at finde ud af, hvilket værksted du skal vælge. For hvad er det egentlig for nogle parametre, du skal have for øje, når du skal vurdere, hvilket autoværksted i Randers der er bedst? Det kan du læse mere om her.

Hvornår har du brug for et autoværksted i Randers?

Der kan være mange forskellige årsager til, at du har brug for at få bilen på autoværksted. Det kan både være som del af den almindelige, løbende vedligeholdelse, eller fordi din bil har fået nogle akutte skader, som skal repareres.

Et serviceeftersyn er et eksempel på en løbende vedligeholdelse af bilen. Her tjekkes bilen igennem på alle kritiske punkter, ligesom sliddele og forbrugsstoffer, filtre med videre efterses og udskiftes. Samtidig gør eftersynet det muligt at opdage eventuelle småskader på et tidligt stadium, så der kan blive taget hånd om dem, inden de udvikler sig til noget mere alvorligt.

Er der stadig garanti på din bil, vil det være et krav at du sender bilen til service inden for nogle faste intervaller, for at garantien ikke skal frafalde. Det kan du snildt gøre på de lokale autoværksted. Du behøver ikke køre ind til mærkeværkstedet.

Også selv om din garanti er udløbet, giver det stadig god mening at overholde de serviceeftersyn, som er angivet i bilens servicebog. Der kan nemlig være mange penge at spare på at vedligeholde bilen.
Er skaden allerede ude eller har du været så uheldig at få et stenslag på forruden? Ja, så vil du også være nødt til at få bilen på værksted. Vil du gerne slippe for selv at skifte over til sommer- eller vinterdæk? Så kan en automekaniker klare det med et snuptag.

Bliv vejledt af en faguddannet mekaniker

En vigtig ting at have for øje, når du skal vælge værksted, er, at du bliver modtaget og vejledt af folk, der rent faktisk ved, hvad de taler om. Sørg derfor for at vælge et værksted, hvor det er en faguddannet mekaniker – eller måske endda mester selv, der tager imod.

På den måde får du straks en professionel vurdering af, hvad den pågældende reparation eller behandling vil koste, og hvor længe du skal forvente at måtte undvære din bil. Det vil også være langt nemmere at få styr på, hvad der egentlig er galt med din bil. Nogle gange kan fejlen nemlig bunde i noget helt andet, end du selv tror.

Det rigtige autoværksted i Randers

Leder du efter et godt, pålideligt og professionelt autoværksted i Randers? Så kom ned på Bjerregrav Auto. Vi har mere end 35 års erfaring i branchen og råder over alt det nyeste værktøj og udstyr, og kan derfor hjælpe dig med stort set en hvilken som helst opgave.

Vi ved, hvor generende det kan være at skulle undvære bilen i længere tid. Af den grund har vi ikke kun fokus på at udføre reparationer og behandlinger på det allerhøjeste niveau. Vi sørger også for at få bilen klar igen hurtigst muligt og tilbyder lånebil imens.

Har du nogen spørgsmål? Så grib blot telefonen. Mester selv sidder klar i den anden ende til at give dig kyndig vejledning.

Vi glæder os til at få dig godt kørende igen!

Kontakt os