Klargøring til bilsyn Randers

Diagnostisering og reparation af alle bilmærker på topmoderne autoværksted

Få mester i røret, et klart svar og en aftale, der bliver overholdt til en pris, der er bliver som aftalt. Det er sådan vi arbejder hos Øster Bjerregrav Auto – og har gjort det i mere end 35 år!

Klargøring til bilsyn i Randers

Med et klargøring til bilsyn i Randers kan du spare både tid og penge i forbindelse med det periodiske bilsyn – og undgå omsyn. Læs mere om fordelene og hvorfor du skal have gjort din bil klar til syn hos Øster Bjerregrav Auto i Rander.

Alle bilejere i Danmark er forpligtet til at overholde de periodiske bilsyn. Er din bil mere end fire år gammel, betyder det, at din bil skal til syn hvert andet år. Når tiden nærmer sig, sender Færdselsstyrelsen en indkaldelse til din e-boks. Herefter har du otte uger til at få det ordnet.

Det er altid en god idé at få din bil gået i gennem for fejl og mangler, inden du kører den til synstjek hos synshallen. Sørg derfor for at få bestilt en tid til klargøring hos os, lige så snart du har modtaget indkaldelsen fra Færdselsstyrelsen. 

Hvorfor skal min bil klargøres til syn?

Der er mange gode grunde til at få klargjort din bil til syn. Du kan nemlig både spare tid og penge. Hvis du sender din bil til syn uden først at have fået den klargjort, er der nemlig en stor risiko for, at den ikke går igennem synet.

Hvis din bil får bedømmelsen ’godkendt efter omsyn’, betyder det, at den ikke lever op til de gældende regler i forhold til miljø- og trafiksikkerhed. Derfor skal du have udbedret de fejl og mangler, der fremgår af synsrapporten, før bilen kan blive endelig godkendt ved et omsyn. Det har du fire uger til at få ordnet, efter bilen har været til syn.

Hvis du i stedet sørger for at få bilen klargjort inden syn, vil du være så godt som sikker på, at din bil vil blive godkendt første gang. Dermed bliver du sparet for de udgifter og den tid, som forberedelserne til og selve omsynet af bilen tager.

Hvordan foregår en klargøring til bilsyn?

Når din bil bliver klargjort til bilsyn, bliver den gennemgået grundigt for alt det, der kan have en indflydelse på, hvorvidt den bliver godkendt eller ej. Mekanikeren tjekker simpelthen alle de samme punkter på bilen, som vil blive testet ved selve bilsynet.

Konkret betyder det, at det vil blive vurderet, om din bil lever op til de eksisterende krav i forhold til miljø- og trafiksikkerhed. Dette bliver gjort ved at eftergå bilens forskellige dele som f.eks. styretøjet, bremser, støddæmpere, lys mv. Desuden vil røg-, kulilte- og støjudledning blive kontrolleret.

Finder vi nogle fejl og mangler på din bil i forbindelse med synstjekket, giver vi dig et tilbud på alle de nødvendige reparationer, der skal til, hvis bilen skal kunne gå gennem et syn.

Klargøring til bilsyn i Randers

Er din bil blevet indkaldt til syn? Så lad vores dygtige automekanikere tage et kig på den, inden du sender den afsted til synshallen. Hos Bjerregrav Auto har vi mere end 35 års erfaring med at reparere og servicere biler. Så her er du helt sikker på, at vi får tjekket din bil ordentligt igennem, ligesom eventuelle nødvendige reparationer bliver udført til punkt og prikke.

Så ring til os, så snart din bil bliver indkaldt til syn!

Kontakt os