Kontakt

Diagnostisering og reparation af alle bilmærker på topmoderne autoværksted

Få mester i røret, et klart svar og en aftale, der bliver overholdt til en pris, der er bliver som aftalt. Det er sådan vi arbejder hos Øster Bjerregrav Auto – og har gjort det i mere end 35 år!

Kontakt Øster Bjerregrav Auto – din lokale mekaniker i Randers!

Har du brug for en lokal mekaniker i Randers, er Øster Bjerregrav Auto det oplagte bud. Her bliver du budt velkommen af mester selv med over 35 års erfaring med tusindvis af reparationer og serviceeftersyn under bæltet. Så uanset om du skal have skiftet dæk, foretaget serviceeftersyn, klargjort bilen klar til syn eller have foretaget reparationer, er det en god ide at lægge vejen forbi Holmevej 1A i Øster Bjerregrav.
Har bilen fået en underlig lyd? Er det tid til at skifte fra vinter- til sommerdæk – eller omvendt? Eller kan bilen måske slet ikke køre?

Så reducér både udgifterne til mekanikerbesøget og risikoen for fejl og misforståelser. For kører du til Øster Bjerregrav Auto, er det mester selv, du aftaler service eller reparation af din bil med – og ikke en projektleder eller receptionist uden forstand på biler og mekanik.

Klar besked fra start

Det betyder samtidig, at du får klar besked med det samme om, hvad der er galt, samt kan få en rimelig præcis prisindikation. Så slipper du for at gå og bekymre dig over, hvor meget det kommer til at koste.

Løber det yderligere op? Så ringer vi, fortæller det, og får din accept, inden vi fortsætter reparationen. Hver gang!

Hos os er der ingen ubehagelige overraskelser.

Samme kvalitet som hos forhandleren

Du behøver ikke bekymre dig om kvaliteten af det arbejde vi udfører. Vi anvender nøjagtig de samme diagnosticeringsværktøjer som mærkeværkstederne, og har alt det nyeste i udstyr og teknologiske hjælpemidler.

Med 35 års erfaring kan vi også gennemskue, hvad der gemmer sig bag diagnosticeringsværktøjernes fejlmeddelelser. For det er ikke altid, at de betyder præcis det, som systemerne siger. Der kan godt ligge noget andet bag – og så er det jo rart, at vi har repareret biler, længe inden computer- og anden avanceret teknologi, blev en fast bestanddel af bilen.

Det sparer dig for dyre ekstratimer, fordi vi finder frem til den rigtige fejl fra starten.

Nemmere at passe ind i hverdagen

Bor du lokalt, bliver det også nemmere at passe reparation og service ind i din hverdag. Du skal hverken lave om på dine daglige rutiner, køre tidligere hjemmefra eller køre hjem fra arbejde før tid – eller måske ligefrem tage en fridag.

Har du brug for en lånebil, mens vi låner din bil, har vi naturligvis det – og har du brug for et lift hjem, mens vi reparerer bilen, kan det også klares.

Så hos os er det ikke så bureaukratisk og bøvlet. Vi finder en løsning hver gang!

Det er også derfor, mange bliver ved med at bruge os som deres mekaniker, selv mange år efter at de er flyttet langt væk fra Randers.

Bestil tid hos din lokale mekaniker i Randers

Så har du brug for en lokal mekaniker i Randers og omegn, ringer du bare på 86 45 47 95. Du kan også udfylde kontaktformularen herunder. Så ringer vi dig op. Eller send os en mail på steffen@bjerregrav-auto.dk.

Vi glæder os til at se dig!

Kontaktoplysninger

Tel: 86 45 47 95

Mail: Steffen@bjerregrav-auto.dk

Holmevej 1a, Ø.Bjerregrav

8920 Randers NV

Åbningstider

Man-Fre: 08.00-17.00

Lør-Søn: Lukket

Logoer

Menu

  • Punkt 1