Om os

Diagnostisering og reparation af alle bilmærker på topmoderne autoværksted

Få mester i røret, et klart svar og en aftale, der bliver overholdt til en pris, der er bliver som aftalt. Det er sådan vi arbejder hos Øster Bjerregrav Auto – og har gjort det i mere end 35 år!

Det er her, vi kører hen, når bilen skal virke!

Gamle kunder, der kommer kørende langvejs fra, når bilen skal repareres eller serviceres, er ikke noget særsyn hos Øster Bjerregrav Auto. For her får du mekanikerarbejde udført på et topmoderne værksted med gamle dyder som grundighed, samvittighed, ærlighed og punktlighed i førersædet. Sådan har det været siden 1984, hvor Steffen Amdi Pedersen åbnede autoværksted i Øster Bjerregrav.

For mange er det lidt som at komme hjem, når de skal have bilen repareret hos Øster Bjerregrav Auto. Her er de kommet gennem mange år. Hver gang med den samme gode oplevelse af jysk grundighed, stor teknisk indsigt og et fokus på at få løst opgaven, så du ikke skal undvære din bil længere end højst nødvendigt.

Det hele startede 1. april 1984

Det er ikke overtro, der styrer værkstedets ejer og stifter Steffen Amdi Pedersen. I hvert fald valgte han at slå dørene op for sit nye autoværksted i Øster Bjerregrav lidt uden for Randers d. 1. april 1984. Ikke fordi datoen var vigtig for ham. Men simpelthen fordi det var den dag, han var klar til det.

Værkstedet blev etableret i byens gamle skole, som han havde købt året før, og sat i stand efter alle kunstens regler. Forud for det var han blevet uddannet som mekaniker i 1979. Derefter havde han arbejdet som svend i 3 år, før han besluttede sig for at starte sit eget – i en alder af kun 25 år.

 

Altid topmoderne og det sidste nye

Gennem årene er værkstedet blevet opdateret og moderniseret af flere omgange. Senest blev hele værkstedet og bygningerne totalrenoveret i 2007-2009 – og siden er der løbende kommet nye maskiner, nye digitale diagnosticeringsværktøjer og alt det nyeste i sikkerhedsudstyr til. Sidstnævnte har sikret værkstedet en fast elite-smiley for arbejdsmiljøet.

For ligesom inden for alle andre brancher er det vigtigt at følge med tiden. Især når målet er at kunne foretage alle de samme reparationer som de store mærkebundne værksteder, og tilbyde service af alle bilmærker, modeller og årgange uden at gå på kompromis med noget som helst.

Det er mester selv, der tager telefonen

I dag står Steffen Amdi Pedersen stadig i spidsen for sit autoværksted. Det er ham, du får i røret, når du ringer. Ham, der tager imod dig, når du kommer med din bil. og ham, du får nøglerne af igen, når du kommer og henter den.

For hos Øster Bjerregrav Auto er der ingen forstyrrende mellemled, ingen reception eller noget call-center, der kan spænde ben for forståelsen af, hvad der rent faktisk er galt med bilen. Det er heller ikke altid, at diagnosticeringsværktøjerne kommer frem til det rigtige svar. Nogle gange ligger fejlen et helt andet sted.

Bliv en del af et eksklusivt selskab

Hos Øster Bjerregrav Auto bliver du betjent af fagfolk med erfaring og den nyeste viden fra start til slut. Det sparer dig både for misforståelser, forgæves reparationer og unødvendige timer på regningen. Samtidig slipper du for at høre på dårlige undskyldninger.

Det hele hjælpes naturligvis godt på vej af over 35 års erfaring med bilreparationer, og en god portion jysk grundighed, ærlighed og troværdighed. Det borger for kvaliteten.

Så måske netop derfor, bliver de gamle kunder ved med at komme tilbage – også selv om de skal køre flere hundrede kilometer hver gang. For hos Øster Bjerregrav Auto behøver du kun komme en gang pr. reparation. Til gengæld fortsætter du så ellers med at komme der, hver gang der er noget galt med bilen!

Vi glæder os til at se dig!

Kontakt os

Kontaktoplysninger

Tel: 86 45 47 95
Mail: info@bjerregrav-auto.dk
Holmevej 1a, Ø.Bjerregrav
8920 Randers NV

Åbningstider

Man-Fre: 08.00-17.00
Lør-Søn: Lukket

Logoer

Menu

  • Punkt 1