Priser

Diagnostisering og reparation af alle bilmærker på topmoderne autoværksted

Få mester i røret, et klart svar og en aftale, der bliver overholdt til en pris, der er bliver som aftalt. Det er sådan vi arbejder hos Øster Bjerregrav Auto – og har gjort det i mere end 35 år!

Du sparer tid, penge og spekulationer

Derfor skal du vælge det lokale autoværksted

Det drejer sig ikke kun om mekaniker-priser, når du vælger det lokale værksted frem for mærkeværkstedet. Det handler også om, hvor længe du skal undvære din bil, og at du undgår misforståelser, fordi det er mester selv, du aftaler reparation eller service med. Og ja, så spiller prisforskellen naturligvis også en stor rolle.

Ifølge brancheforeningen af uafhængige autoværksteder vælger over halvdelen af alle danske bilejere mærkeværkstederne fra. De er for dyre, for bureaukratiske og ligger for langt væk. For i takt med at branchen af autoriserede mærkeforhandlere konsoliderer sig, bliver der længere at køre, hvis du vælger at få serviceret og repareret bilen der, hvor du har købt den.

Konsolidering gør din værkstedsregning meget dyrere

Konsolideringen betyder samtidig, at de tilbageværende mærkeforhandleres værksteder bliver større. Det medfører, at du sjældent kommer til at tale med den mekanikker, der rent faktisk kommer til at stå med fingrene nede i din bil. I stedet kommer du enten til at tale med værkføreren eller en af de projektledere, der styrer værkstedet – eller receptionisten.

Det øger risikoen for fejlreparationer eller misforstående instruktioner. For det du fortæller, når du afleverer bilen, ender måske med at blive formidlet videre til mekanikeren af en, der slet ikke har nogen mekanikermæssig baggrund.

Endelig stiger både timeprisen og avancen på reservedele og forbrugsstoffer. For på de store mærkeværksteder skal der også tjenes penge til laget af mellemledere i værkstedsafdelingen, den dyrere placering af værkstedet og de større lokaler.

Lavere mekaniker-priser og avancer

Prisen er selvfølgelig også en anden. For hos den lokale mekaniker er timeprisen en del lavere og avancen på reservedelene ligeså. For her er der populært sagt ingen kolde hænder. Kun varme hænder med flair for mekanik.

På bundlinjen betyder det besparelser som en ekstra gevinst oven i nærhed, nemhed og sparet tid. Et par priseksempler illustrerer det måske bedst:

Lægger du dertil den sparede tid, de mere agile arbejdsgange og den større tryghed oveni, øges din gevinst ved at vælge det lokale autoværksted frem for mærkeværkstedet yderligere. Ikke underligt at så mange andre bilejere har gjort det samme.

Så kør trygt ind hos Øster Bjerregrav Auto og spar både tid, penge og spekulationer – og forvent mere!

Altid topmoderne og det sidste nye

Gennem årene er værkstedet blevet opdateret og moderniseret af flere omgange. Senest blev hele værkstedet og bygningerne totalrenoveret i 2007-2009 – og siden er der løbende kommet nye maskiner, nye digitale diagnosticeringsværktøjer og alt det nyeste i sikkerhedsudstyr til. Sidstnævnte har sikret værkstedet en fast elite-smiley for arbejdsmiljøet.

For ligesom inden for alle andre brancher er det vigtigt at følge med tiden. Især når målet er at kunne foretage alle de samme reparationer som de store mærkebundne værksteder, og tilbyde service af alle bilmærker, modeller og årgange uden at gå på kompromis med noget som helst.

Kontakt os

Kontaktoplysninger

Tel: 86 45 47 95
Mail: info@bjerregrav-auto.dk
Holmevej 1a, Ø.Bjerregrav
8920 Randers NV

Åbningstider

Man-Fre: 08.00-17.00
Lør-Søn: Lukket

Logoer

Menu

  • Punkt 1