Reparation alle mærker Randers

Diagnostisering og reparation af alle bilmærker på topmoderne autoværksted

Få mester i røret, et klart svar og en aftale, der bliver overholdt til en pris, der er bliver som aftalt. Det er sådan vi arbejder hos Øster Bjerregrav Auto – og har gjort det i mere end 35 år!

Reparation af alle bilmærker i Randers

Trænger din bil til en reparation eller et serviceeftersyn? Hos Bjerregrav Auto tilbyder vi reparationer af alle bilmærker i Randers uanset model eller årgang. Vi anvender det nyeste diagnosticeringsudstyr, der kender din bil lige så godt som forhandlerens værksted.

Hvad enten din bil skal til service, eller trænger til at blive repareret, betaler det sig altid at lægge vejen forbi Bjerregrav Auto. Vi sætter en ære i at reparere din bil både hurtigt og effektivt. Hos os bliver der ikke gået på kompromis med kvaliteten eller opstår misforståelser. For her er det mester selv, der tager imod.

Reparation uden garantien bortfalder

Alle nye biler kommer med en fabriksgaranti. Mange bilejere tror, at både serviceeftersyn og reparationer skal foretages på et mærkeværksted, hvis de skal beholde fabriksgarantien. Sådan var det nemlig før i tiden. I dag kan du få foretaget både service reparationer på et frit værksted, uden at garantien på bilen bortfalder af den grund.

Så hvad enten du har en Toyota, en Mercedes eller en Audi, kan du altså trygt sende din bil til service og reparation på vores værksted. Vi har lige så høj ekspertise, og bruger det samme diagnosticeringsudstyr som mærkeværkstederne, uanset hvilket bilmærke vi servicer eller reparerer. Så vi gør det ligeså godt og grundigt som hos forhandleren – og giver dig en mere personlig og faglig kompetent betjening.

Mærkeværksted eller ej

At du i dag kan vælge frit imellem mærkeværksteder og frie værksteder, giver dig mange flere muligheder som forbruger. Men som almindelig forbruger kan det samtidig være svært at gennemskue, hvad fordelene egentlig er ved at vælge den ene værkstedstype frem for den anden.

En stor fordel ved at vælge et frit værksted, er, at det vil være lettere at finde et værksted, der ligger tæt på din bopæl. Med mindre du er bosat i en stor by, vil du skal du oftest køre langt for at finde et mærkeværksted. Det betyder, at det hurtigt kan blive meget besværligt, når bilen skal repareres.

Desuden er der en prismæssig fordel ved at vælge det frie værksted. Mærkeværksteder har nemlig tit temmelig høje udgifter til for eksempel husleje, og en større mængde administrativt personale. Det betyder, at deres generelle prissætning bliver meget dyrere end den er hos de frie værksteder.

Tilmed har en undersøgelse fra bilejernes interesseorganisation FDM vist, at bilejerne generelt er omkring fem procent mere tilfredse med de frie værksteder end med mærkeværkstederne. Her fremhæves især fordele som lokal beliggenhed, lavere pris og personlig kontakt til dem, der rent faktisk udfører arbejdet på bilen.

Reparation af alle bilmærker i Randers

Hos Bjerregrav Auto har vi mere end 35 års erfaring med service og reparation af alle bilmærker i Randers. Vores værksted bliver løbende opdateret og moderniseret, ligesom vi altid sørger for at være opdaterede med topmoderne maskiner, nye digitale diagnosticeringsværktøjer og det bedste sikkerhedsudstyr.

I kraft af vores mangeårige erfaring og moderne værktøj og udstyr er vi i stand til at reparere og fortage serviceeftersyn på din bil, uanset hvilket mærke den har. Så kom endelig forbi Bjerregrav Auto, hvis du bor i eller omkring Randers, og lad os tage din bil under kærlig behandling.

Vi arbejder effektivt og fokuseret, så du hurtigt komme videre i din bil igen.

Kontakt os