Serviceeftersyn Randers

Diagnostisering og reparation af alle bilmærker på topmoderne autoværksted

Få mester i røret, et klart svar og en aftale, der bliver overholdt til en pris, der er bliver som aftalt. Det er sådan vi arbejder hos Øster Bjerregrav Auto – og har gjort det i mere end 35 år!

Serviceeftersyn af bil i Randers

Med jævnlige serviceeftersyn af bilen i Randers forbedrer du din bils driftssikkerhed, samtidig med at sikrer dig, at du beholder garantien på din bil. Læs mere om fordelene ved service af bilen, samt hvorfor du skal få eftersynet foretaget hos Øster Bjerregrav Auto.

Det er en rigtig god idé at sende din bil til serviceeftersyn med jævne mellemrum. På den måde kan du nemlig få tjekket hele bilen igennem på en struktureret måde. Så er du sikker på, at den er i tip-top stand.

Hvad er et serviceeftersyn?

Ved serviceeftersynet får du tjekket alle essentielle komponenter, og eventuelt defekte dele bliver udskiftet eller repareret, hvis der er behov for det. Ved hjælp af vores særlige diagnosticeringsværktøj, kan vi også justere på alle motorens vitale dele, så din bil bliver ved med at være lige så driftsøkonomisk, som du er vant til.

Desuden efterses, og efterfyldes alle forbrugsstoffer, nødvendige filtre bliver skiftet, ligesom mængden af olie, vand, bremse- og andre væsker på bilen bliver kontrolleret.

Alt i alt står du med en mere sikker og mere økonomisk bil efter serviceeftersynet, ligesom slid, skader og andre problemer på bilens vigtige dele er blevet opdaget i tide.

Serviceeftersyn betaler sig i længden

Hvis du ikke synes, der er noget galt med din bil, kan du godt være fristet til at droppe serviceeftersynet. Men det kan hurtig vise sig at være en dyr beslutning.

Med regelmæssige serviceeftersyn tages problemerne i opløbet. Det kan spare dig for mange udgifter i længden. Et pludseligt sammenbrud af bilen kan nemlig hurtigt ende med at koste rigtig mange penge. Var årsagen til nedbruddet blevet opdaget i tide, var det ikke blevet nær så dyrt, ligesom det ikke ville have givet et uventet afbræk i hverdagen.

Generelt forlænger regelmæssige serviceeftersyn også bilens levetid med mange år. Endelig vil du også få mere for bilen, den dag du sælger den brugt, hvis du kan fremvise en servicebog med stempler ud for alle de anbefalede serviceeftersyn.

Serviceeftersyn i Randers

Er det tid til at få din bil til serviceeftersyn i Randers? Så kør den bare hen til os hos Bjerregrav Auto. Vores dygtige mekanikere står klar til at give din bil et stort eller et lille eftersyn – alt efter din bils behov.

Vi glæder os til at servicere dig og din bil. Velkommen hos os!

Oprethold garantien på din bil

Er der en garanti på din bil? Så er det ekstra vigtigt, at du overholder de påkrævede serviceeftersyn. Ellers bortfalder garantien hos langt de fleste mærker. I din bils servicebog kan du læse, hvor ofte bilen skal til service, samt hvilke servicepunkter der skal gennemgås ved hvert eftersyn.

Det er værd at bemærke, at du ikke behøver at få din bil efterset på et mærkeværksted, bare fordi den er købt hos en såkaldt autoriseret forhandler. Uanset om du vælger et mærkeværksted eller et frit værksted, bevarer du bilens garanti, så længe du overholder de påkrævede serviceintervaller.

Vælger du et frit værksted som f.eks. Bjerregrav Auto, får du nøjagtig samme grundige serviceeftersyn, som hvis du var kørt hen på forhandlerens værksted. Vi anvender præcis det samme diagnosticeringsudstyr og kender derfor bilen mindst lige så godt. Det eneste du mærker forskel på, er prisen.

Kontakt os